Op Allewindwijzers.be zijn er verschillende betalingsmodaliteiten, die worden afgehandeld door de betrouwbare betalingsprovider Mollie. Deze provider hanteert het SSL-protocol, waardoor gegevens via een beveiligde verbinding worden verstuurd.

 

Bancontact

Betalen met Bancontact / MisterCash

Een van de betalingsmogelijkheden is Bancontact/Mister Cash, het online betalingssysteem ontwikkeld door Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank.
Wens je te betalen via Bancontact / Mister Cash, selecteer dan na het invoeren van het factuur- en afleveradres de optie ‘Bancontact’. Na het plaatsen van je bestelling kan je je kaartgegevens ingeven en de betaling finaliseren. Via e-mail ontvang je hierna onmiddellijk een bevestiging van je bestelling en betaling, waarna het order naar het opgegeven afleveradres kan worden verstuurd.
 

 

PayPal.

Veilig betalen met PayPal bij allewindwijzers.nl

Paypal is een internationale betalingdienst waarmee je betalingen kan doen aan de hand van een kredietkaart zoals MasterCard, Visa of American Express, of een e-wallet waarin de favoriete betaalmethoden worden opgeslagen. Een PayPal-account is geen vereiste om te kunnen betalen met PayPal op Allewindwijzers.be, al kan je het uiteraard wel wanneer je over een eigen PayPal-account beschikt.
Om te kunnen betalen met PayPal, selecteer je na het invoeren van het factuur- en afleveradres de optie ‘PayPal’. Na het plaatsen van je bestelling hoef je enkel je kaartgegevens in te voeren en de betaling af te ronden. Vervolgens ontvang je direct per e-mail een bevestiging van je bestelling en betaling, waarna je bestelling naar het opgegeven afleveradres wordt verzonden.
Wens je meer te weten over betalen met PayPal? Kijk dan op:
 https://www.paypal.com/nl/webapps/mpp/pay-online

 

AfterPay – Veilig achteraf betalen.

AfterPay - Veilig achteraf betalen

AfterPay is een alternatief voor klassieke betalingsmethodes, waarmee het betaalproces pas na de levering gebeurt. Eerst zien, dan pas betalen dus!
Om hiervoor te kunnen kiezen moet je over een
AfterPay-account beschikken (www.afterpay.be). Een smartphone-applicatie maakt het heel eenvoudig en overzichtelijk om je online betaling te beheren en overschouwen op je mobiele telefoon, computer of tablet. AfterPay informeert je via push-notificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat.  

Op Allewindwijzers.be kan je deze mogelijkheid gebruiken tot een bedrag van € 150. Maak je echter al gebruik bij
AfterPay, dan loopt het maximale bestelbedrag op tot € 400. 
 
Om te kunnen genieten van deze mogelijkheid om achteraf te kunnen betalen, controleert AfterPay jouw gegevens. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in hun privacy statement. Mocht jouw betalingsverzoek aan de hand van AfterPay dan toch niet goedgekeurd raken, dan kan je uiteraard nog steeds opteren voor een andere betalingsmogelijkheid. Heb je nog vragen omtrent AfterPay, dan kan je uiteraard steeds rechtstreeks contact opnemen met AfterPay. 

 

Sofort Banking.

Betalen met Sofort banking

Sofort Banking werkt volgens de PIN/TAN-methode, die een veilige betaalomgeving garandeert. Aan de hand van het beveiligde overschrijvingsformulier brengt Sofort Banking automatisch een verbinding tot stand met je online bank. Hierdoor kan de uiteindelijke betaling onmiddellijk worden verstuurd, en kan je snel en veilig online shoppen. 
Om te betalen met Sofort Banking, selecteer je na het ingeven van je factuur- en afleveradres de optie ‘Sofort‘. Na het doorvoeren van je bestelling kom je automatisch in het betaalscherm van Sofort Banking, zoals te zien is in onderstaande afbeelding. 

Veilig betalen met SOFORTbanking

Stappenplan: 
Allereerst selecteert je het land (België) 
Vervolgens selecteer je je bankinstantie (Argenta, AXA, BNP Paribas, bpost bank, ING, KBC, Belfius.) 
In het volgende scherm wordt er je gevraagd om in de loggen in je online bankrekening om zo de betaling te finaliseren.  
Als laatste stap ontvang je een bevestiging van je bestelling en betaling, waarna het order naar het opgegeven afleveradres kan worden verstuurd. 

Betalen met SOFORTbanking in je eigen internetbank.