Bij allewindwijzers.be kan je terecht voor alle typen windwijzers, geleverd uit voorraad. Ben je op zoek naar een windwijzer die voldoet aan al je specifieke verwachtingen, ook dan kan je bij ons terecht. In onze werkplaats maken wij al je maatwerk, compleet volgens de specificaties die jij ons meegeeft.
Vanaf € 225 incl. BTW heb je al een op maat gemaakte onderhoudsvrije Diamant-design windwijzer uit RVS. Gemaakt met veel zorg, én met meer dan 40 jaar ervaring!
 
 
Wil je je graag een beeld vormen van ons maatwerk? Hieronder vind je een aantal voorbeelden van 3D-design vergulde windwijzers die wij verzoek van de klant in onze werkplaats gemaakt hebben. Voor dergelijke vergulde 3D-design windwijzers betaalt de klant gemiddeld € 3000 tot € 8000. 

 Meer fan van koperen of vergulde windwijzers? Ook dan ben je bij ons aan het goede adres. Onderaan deze pagina kan je foto’s bekijken van onze collectie. 

 

Restauratie

Wil je je historische of antieke windwijzer of kerktorenhaan laten restaureren? Ook dan staan wij voor jou paraat. Omdat we graag willen dat je op voorhand een idee hebt van het kostenplaatje van zo’n restauratie, werken wij altijd aan de hand van een offerte. Stuur ons daarom indien mogelijk een duidelijke foto, tekening of logo van je windwijzer, en dan krijg je van ons een offerte.  
Om je al een idee te geven: ons basistarief voor een restauratie is € 300 incl. BTW, verdere prijsbepalingen zijn afhankelijk van de complexiteit van het bouwwerk en de te gebruiken materialen. 

3 luik locomotief windwijzer
Windwijzer hond maatwerk
Windwijzer ringsteker op paard maatwerk
Windwijzer arreslee met paard

Onderstaand vind je een aantal voorbeelden van 3D-design vergulde windwijzers welke wij door de jaren heen in eigen werkplaats op klantverzoek hebben gemaakt. Dergelijke vergulde 3D-design windwijzers hebben een prijsnivo van eur 3000,- tot eur 8000,-

Maatwerk windwijzer Haan verguld

Aanvraag maatwerk

12 + 7 =